registracija domen  
modro nebo
spletni strežniki izdelava strani preveri domeno    upravljanje gostovanja    webmail
uporabniška podpora
poštni strežnik dns strežniki poštni strežnik

POGOSTA VPRAŠANJA

Če na teh straneh ne boste našli ustreznega odgovora oziroma rešitve, nam pošljite sporočilo na naslov podpora@modronebo.net.

Spodnja zbirka vprašanj in odgovorov je nastajala skozi delovanje naše uporabniške podpore in je v stalnem procesu nadgrajevanja.

8. nadaljnja prodaja domen in gostovanja

8.1. Želim zakupiti več domen za nadaljnjo prodajo, zanima pa me, kako potem poteka prodaja?
Odločite se za vsoto, ki jo želite predplačati. Dobili boste uporabniško ime in geslo za dostop do nadzorne plošče za upravljanje domen, znotraj te nadzorne plošče pa lahko kadarkoli registrirate poljubno domeno, ne da bi nas neposredno kontaktirali. Celoten proces registracije je torej samodejen in poteka v realnem času, brez čakanja na naš odziv.

8.2. Kako lahko preverim, koliko domen lahko še registriram?
Znoraj nadzorne plošče za upravljanje domen boste imeli na voljo pregled nad trenutnim stanjem sredstev na vašem računu. Ob registraciji domene se bodo sredstva samodejno odštela, ob vašem predplačilu pa vam jih bomo dodali na račun. Tako boste vedno vedeli, koliko sredstev imate na voljo.

8.3. Kako lahko upravljam z domenami, ki sem jih registriral?
Z uporabo nadzorne plošče za upravljanje domen, enako, kot če bi imeli samo eno domeno. Nadzorna plošča vam bo dala na voljo seznam vseh domen, ki ste jih registrirali, med njimi pa boste izbrali domeno, za katero želite spreminjati nastavitve.

8.4. Lahko znotraj nadzorne plošče spremenim nosilca registracije domene?
Ne, to ni mogoče. Za tako spremembo morate kontaktirati našo uporabniško podporo. Svetujemo vam, da domeno takoj vpišete na ime tistega, ki bo potem nosilec registracije oz. "lastnik" domene. Za kasnejšo spremembo lastništva že registriranih domen pa nas kontaktirajte in bomo v vašem imenu sprožili ustrezen postopek. Sprememba običajno traja do 3 delovne dni.

8.5. Pri registriranju domene sem napravil napako. Lahko ime domene spremenim?
Vsaka registracija je dokončna in nespremenljiva. Imena domene ni več mogoče spreminjati, zato bodite pri vsakem naročilu pazljivi.

8.6. Koliko domen lahko gostim, če pri vas zakupim paket za nadaljnjo prodajo gostovanja?
To je odvisno od posameznega paketa. Pri nekaterih so omejitve, nekateri pa omogočajo neomejeno število domen.

8.7. Kako lahko dodam novo stranko oz. domeno?
Postopek je samodejen in ga lahko kadarkoli opravite v vaši administratorski nadzorni plošči, ne da bi nas kontaktirali.

cluster kolokacija cluster